Video Producties

Sollicitatie video opnemen

De arbeidsmarkt trekt aan. Zelf bent u actief opzoek naar een passende baan of nieuwe uitdaging. Sommige van u vinden snel een baan maar bij sommige wil het niet zo lukken. Iets wat heel goed zou kunnen bijdragen aan het vinden van een baan is een sollicitatie video. Niets is meer persoonlijk dan een filmpje over jezelf aan te bieden bij je sollicitatie naar die baan die je zo graag wilt hebben. Potentiële werkgevers zien dan niet alleen wie je bent en hoe je over komt ze zien ook de moeite die je hebt genomen en dat je serieus opzoek bent naar een passende functie.

Video opnemen

Wilt u een video opnemen om zo uw cv extra kracht bij te zetten? Wij hebben een concept bedacht om u zelf op een juiste manier voor te stellen in een video.

Er zijn twee verschillende methodes die wij aanbieden.

Methode 1:

In deze situatie zit of staat u voor een green screen. Wij raden aan om te gaan staan. Bij zitten zit u veel meer ingezakt, dan als u staat. Wij hebben een scriptje die we alvorens het opnemen kunt invullen zodat u wet wat u moet gaan vertellen. Lukt het niet om alles in een keer vloeiend op te nemen dan is dit geen probleem. We kunnen bijvoorbeeld autocue mee laten lopen of van meerdere opnames de beste versies samenvoegen in de edit.

Na het opnemen gaan we monteren. In de montage gaan we het groene scherm vervangen voor een professionele achtergrond.

Methode 2:

De dynamische sollicitatie video. U vraagt zich misschien af wat een Dynamische Sollicitatie video is? We gebruiken voor het gemak even de afkorting DSV. Een DSV is filmen vanuit verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld wanneer u uw tekst zowel binnen en op een buiten locatie verteld, bijvoorbeeld aan een tafel of staand op een treinstation. Het verschil met de eerste methode is dat de video wat minder saai wordt. Met een green screen wordt het al gauw een wat statischere video. Bij een DSV video gebruiken we meerdere invalshoeken, bijvoorbeeld een close up en een shot op afstand. Een DSV is wel iets prijziger omdat het meer werk en tijd kost. We komen naar u of een locatie die u wenst toe en de edit zelf is ook meer werk door de verschillende invalshoeken.

Zodra de opname en de edit klaar zijn sturen we u de video toe zodat u zelf kunt bepalen of het allemaal klopt we kunnen dan nog aanpassingen voor u doen mocht dit nodig zijn. De video wordt in een makkelijk formaat aan u aangeleverd zodat u het kunt meesturen met een sollicitatie of kunt delen op bijvoorbeeld LinkedIn.

Enthousiast geworden? Stuur even een mailtje met uw wensen naar info@contentfreaks.nl en wij sturen u dan z.s.m. een vrijblijvende offerte.