Waar werken wij mee?

content freaksWaar werken wij mee

Bij het maken van filmpjes werken wij als vanzelfsprekend met goede apparatuur. Denk aan de basis zoals professionele camera’s, statief, microfoons en licht. De montage verzorgen wij zowel op Windows als Macsystemen.

Afhankelijk van uw idee nemen wij altijd de basis aan apparatuur mee. Zijn uw wensen dusdanig dat er extra apparatuur ingehuurd zal moeten worden zoals meerdere camera’s, voor bijvoorbeeld een interview met meerdere mensen in beeld, of bij het gebruik van een green screen dan regelen wij dit samen met onze verhuur partners. Wanneer wij operationeel met meerdere camera’s komen, zullen deze ook bemand moeten worden. Over de extra kosten die dit met zich mee brengt maken we ruim van tevoren een duidelijke offerte en goede afspraken over. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard proberen we samen met u naar alle mogelijkheden te kijken om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs.

Apparatuur bepaalt natuurlijk niet 100% wat we opnemen. Apparatuur is wel een groot onderdeel waar we gebruik van maken om het beste resultaat te realiseren.

Wij werken o.a. met:

De camera’s van Sony, Panasonic en Canon

Actioncamera’s zoals GoPro ‘s

Videostatief

Licht-set

Microfoons

Draadloze microfoons

Een camera stabilisator/ Gimbal

Green screen

Monteren of hoe wij het vooral noemen is video-editing

Doen wij met Adobe Première Pro en Final Cut Pro X

Titels en animaties realiseren we met Adobe After Effect

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, stuur even een mailtje naar info@contentfreaks.nl